Wij zijn het team van de OntWikkel
Academie

Ontmoet het team

Ons team bestaat op dit moment uit deze 3 toppers:

Adriaan Verkerk

Ik ben Adriaan Verkerk. Coach, trainer en de oprichter van De OntwikkelAcademie. Ik houd er enorm van om mensen te helpen in het vinden van de roeping voor hun leven. En om vanuit hun ziel te leven. In je leven kan er zoveel op je afkomen. Studeren, werken, ziekte, huis kopen, kinderen etc. etc. En op dat soort momenten loop je vaak aan tegen dingen die je ‘van vroeger’ te verwerken hebt. Zelf heb ik ook veel gehad aan (professionele) begeleiding. En ik hoop jou ook te kunnen steunen in jouw proces.

Frederike Boonzaaijer

Vanuit mijn hart en vanuit betrokkenheid, zonder oordeel en met enthousiasme wil ik er graag zijn voor jou. Ik wens iedereen geluk in het leven en plezier in werk! Dat is mijn uitgangspunt. Sinds 2005 ben ik Loopbaancoach en sinds 2015 Rouw- en Verliesbegeleider. Mezelf ontwikkelen is voor mij belangrijk en vanzelfsprekend. Ik volgde oa. de opleiding tot Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur Hoogendijk, Re-integratie coaching NCOI, Neuro Linguïstisch Programmeren, Rouw- en Verliesbegeleiding en Praktijkondersteuner Huisarts GGZ.

Henneline van Eijk

Ik ben als coach verbonden aan De OntwikkelAcademie.
Met veel plezier en enthousiasme werk ik nu al weer 20 jaar als coach. Ik lever graag een bijdrage aan jouw groei zodat je meer en meer op de plek komt die bij je past en het leven gaat leven dat goed voor jou persoonlijk is. Mijn motto komt van Anna Terruwe: “ Je mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw manier en op jouw tijd”. Dat is ook de wijze waarop ik mijn coaching vormgeef. Ik geef jou zelf de verantwoordelijkheid om op jouw eigen manier en tijd te worden wie je wilt zijn.