De OntwikkelAcademie

Coaching

Onze droom is om jou te helpen het leven te leiden waar je voor bedoeld bent; een leven vol energie, voldoening en liefde. Uit ervaring weten we dat coaching daar een ontzettend goede tool voor is. Wij zijn gespecialiseerd in loopbaancoaching, waarin we je stimuleren om je richting te bepalen en om concrete stappen te zetten om bij die baan te komen die ècht bij je past.

 

Werken met 'bezieling'

Bij De OntwikkelAcademie geloven we in het leiden van een bezield leven; dat je je als werknemer gekend voelt in diegene die je bent en datgene wat je doet. Dat je weet wat jou drijft en waar je naartoe wil werken. Dat je de tijd neemt om hierop te reflecteren en om hierin te groeien, vanuit vrijheid en in verbondenheid met anderen.​

Klinkt mooi, hè?

Maar hoe vaak zijn we niet bezield aan het werk? Hoe vaak blijven we hangen in een baan waar we nou eenmaal zijn beland en die (financiële) zekerheid geeft? We durven soms niet echt onder ogen te zien dat we eigenlijk iets heel anders met onze loopbaan zouden willen gaan doen.

Herkenbaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Waar wil jij meer van weten:

De thema's van onze coaching

We zijn gespecialiseerd coaching in loopbaanontwikkelingDaarnaast kun je in de volgende thema’s bij ons een coachingsgesprek of coachingstraject aangaan. Deze onderwerpen zijn gebaseerd op ons OntwikkelModel

Richting en betekenis vinden

Assertiviteit

Zelfvertrouwen

Perfectionisme

Energie

Burn-out voorkomen

Zelfleiderschap

Patronen doorbreken

Neem een kijkje in onze bibliotheek voor meer informatie over de deze thema’s. Of ga direct gratis aan de slag met ons online werkboek. Schroom ook niet om contact op te nemen, want we maken graag tijd voor je vrij!

DIY coaching

Start nu met ons gratis loopbaanwerkboek. Hierin vind je 8 oefeningen die je verder kunnen helpen in je loopbaanzoektocht. Veel plezier!

Gratis online werkboek

“He who has a why to live can bear with almost anyhow.” – Friedrich Nietsche

Zin om aan de slag te gaan met (her)ontdekken:

– wat jou drijft – wat je energie en voldoening geeft– wat jouw sterke kanten zijn – waar je je talenten in kunt gaan zetten en waar jij tot je recht komt? – hoe je die baan vindt, die zowel voldoening als voldoende inkomen geeft?

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.