De OntwikkelAcademie

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Check hieronder of je er een antwoord op vindt. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

We maken geen gebruik van coachingstrajecten van een vast aantal weken of afspraken. Wel is het zo dat de meeste Twintigers en Dertigers  die coaching bij ons volgen tussen de zeven en tien uur gecoacht worden. In zo’n traject kun je veel zelfinzicht opdoen en mooie stappen maken. Tijdens de eerste gesprekken willen onze coaches op een onstpannen manier kennis met je maken maken èn direct goed de diepte in gaan. Om een goede start te maken, duren de eerste twee coachingsafspraken dus anderhalf uur. Vanaf de derde afspraak duren de coachingsgesprekken over het algemeen een uur. 

We bieden graag betaalbare coaching en houden hierbij rekening met je financiële situatie. We hebben dus diverse tarieven voor onze coaching. De coaching wordt maandelijks achteraf in rekening gebracht via een factuur.

Als je je aanmeldt voor onze particuliere trainingen, kun je direct in je aanmeldscherm betalen, bijvoorbeeld via iDeal.

De kostprijs van onze trainingen voor bedrijven en organisaties zijn op aanvraag.

Als je coaching wilt volgen of vragen hebt, neem dan gerust contact op via onze contactpagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te bespreken en om een vrijblijvende afspraak met een (loopbaan)coach te maken. 

We vinden het ook belangrijk dat je een klik hebt met je loopbaancoach en dat het coachingsgesprek aansluit bij je verwachtingen. We bieden daarom een gratis fysiek of digitaal kennismakingsgesprek van een half uur aan met de coach die jou gaat coachen. 

We zijn gespecialiseerd in loopbaancoaching: we coachen twintigers en dertigers bij hun zoektocht naar een baan die ècht bij je past en die voldoening geeft. Ook kun je bij ons terecht om aan de slag te gaan met andere topics die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, zoals: je richting vinden, assertiviteit, zelfvertrouwen, perfectionisme, energie, burn-out voorkomen, zelfleiderschap en patronen doorbreken.

We coachen vanuit de passie om twintigers en dertigers te begeleiden naar een bezield leven. Financiële drijfveren staan bij ons laag in ons prioriteitenlijstje. Dit betekent dat jij  centraal staat en dat we in onze coaching, de gespreksvoorbereiding en de communicatie de tijd voor je nemen en met je meedenken.

Tijdens de coachingssessies gaan we gericht aan de slag met de specifieke (loopbaan)vraag die je hebt op de manier die bij jou past.Tijdens onze individuele coaching vormt het OntwikkelModel de leidraad en maken we gebruik van methodes als RET, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Oplossingsgerichte Coaching, Geweldloze Communicatie, Schematherapie, Acceptance and Commitment Therapie en het gedachtegoed van Brené Brown.

Heel veel! We hebben dat hier voor je op een rijtje gezet.

Onze coaches (m/v) zijn enthousiaste coaches met diverse achtergronden qua opleiding en werkervaring. Ze hebben jarenlange ervaring met het coachen van twintigers en dertigers. Lees hier meer over ons team. Je kunt natuurlijk altijd aangeven of je door een mannelijke of vrouwelijke coach gecoacht wil worden.

We werken voornamelijk in Utrecht: onze coachingsruimtes bevinden zich verspreid door de stad.

We organiseren maandelijks particuliere loopbaantraingen, waarin je met andere twintigers en dertigers en onder leiding van een loopbaantrainer aan de slag gaat met de vragen: wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe zorg ik ervoor dat datgene wat ik wil en kan leidt tot een baan met voldoening en voldoende inkomen? De trainingen vinden normaliter plaats in ons pand aan de Nieuwegracht 25 te Utrecht.

Daarnaast organiseren we halve- en hele dag-trainingen voor bedrijven en organisaties. 

 

Fijn om te horen! Je kunt elk moment bij je loopbaancoach aangeven dat je (voorlopig) stopt met de coaching. We hanteren geen opzegtermijn; we houden er namelijk van je te coachen op momenten dat je het ècht nodig hebt. Mocht je later weer behoefte hebben aan een of meerdere coachingsgesprekken, dan kun je altijd weer contact met ons opnemen.

Zat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons gerust!

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.