De OntwikkelAcademie

Het Ontwikkelmodel: Persoonlijke kracht

‘Het Ontwikkelmodel’ is speciaal ontwikkelt door de Ontwikkelacademie en vormt de basis van onze coaching en trainingen. Op deze pagina belichten we het thema ‘Persoonlijke kracht’

Persoonlijke kracht

Je persoonlijke kracht is de drive die er voor zorgt dat je daadwerkelijk de stap neemt om het leven te leiden waarvoor je gemaakt bent. Het is de kennis en kunde die je hebt en het persoonlijke leiderschap dat je toont.

Kwaliteiten

 

Je hebt relevante kennis, talenten en vaardigheden in huis en je hebt voor ogen op welke gebieden je jezelf wilt bijscholen of blijven ontwikkelen.

Zo heb je algemene kennis, kennis van hoe de maatschappij in elkaar zit of bijvoorbeeld kennis over (verander)management, time management en relevante programma’s, die je als basis gebruikt om je verder te ontwikkelen.

Everybody is a Genius. But If You Judge a Fish by Its Ability to Climb a Tree, It Will Live Its Whole Life Believing that It is Stupid – Albert Einstein

Persoonlijk leiderschap

 

Je kunt de kracht in jezelf aanboren om stappen te zetten op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, je loopbaan en de overige doelen die je in je leven wil bereiken. Je kunt jezelf overwinnen, zaken uit het verleden loslaten. Je kunt uit je comfortzone stappen, moedig zijn en patronen doorbreken. Je durft dingen anders te doen dan dat je altijd al hebt gedaan en te oefenen met nieuw gedrag. Kortom: je durft leiderschap te nemen in je eigen leven.

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen. – Albert Einstein

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.