OntwikkelAcademie

OntwikkelAcademie

De OntwikkelAcademie

De OntwikkelAcademie is dè plek voor persoonlijke ontwikkeling van Young Professionals. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in loopbaancoaching. We werken voornamelijk in Utrecht en omstreken en hebben mooie plannen om dit uit te breiden naar andere steden.

Why?

Het is onze missie om Young Professionals te stimuleren om het leven te leiden waarvoor ze gemaakt zijn om de wereld tot een betere plek te maken.

How?

We streven ernaar dat Young Professionals een bezield leven leiden, wat gekenmerkt wordt door energie, vervulling en liefde, waarin ze weten wat ze willen en dat ze daarvoor gaan, waarin ze in verbinding staan met zichzelf en de ander.

Meer weten >

 

What?

We zijn gespecialiseerd in loopbaancoaching en
-training voor Young Professionals. We bieden daarnaast ook coaching en training over bredere persoonlijke ontwikkeling. 

Meer weten > 

Onze visie

Ook al beginnen we klein, we hebben grote plannen. Onze visie is om tien jaar na onze oprichting, in 2026, in de tien grootste universiteitssteden een eigen locatie te hebben waar twintigers en dertigers inzicht, inspiratie en ontmoeting vinden en deze inzetten om de wereld tot een mooiere plek te maken.

Hier wil ik aan bijdragen >

OntwikkelNieuws

Ontvang iedere maand nieuwe artikelen, evenementen en updates in je inbox

Onze waarden

Wat vinden we belangrijk en waar gaan we voor?

Ontwikkeling
Ons hart gaat sneller kloppen van herstel en groei van Young Professionals, waardoor ze een bezield leven gaan leiden. Ook blijven we onszelf en de organisatie ook continu ontwikkelen en innoveren // en zijn wel dankbaar, maar zien ook altijd hoe het beter kan

Ontmoeting  
We geloven enorm in de kracht van ontmoeting, verbinding en de zingeving die daardoor ontstaat. Als organisatie is persoonlijk contact erg belangrijk voor ons; we worden door anderen omschreven als toegankelijk en warm // en als niet klinisch en afstandelijk

Bezieling 
Door ontwikkeling en ontmoeting stimuleren we Young Professionals om een bezield leven te leiden, wat bestaat uit energie, liefde en vervulling. We zijn enthousiast over wat we doen en doen dat met passie // en niet omdat we een baan nodig hebben

 

"Practice what you preach"

Tot slot vinden we het heel belangrijk dat wij ook een voorbeeld zijn in ons eigen leven en zelf ook constant ontwikkelen en groeien. Dus je krijgt geen boekjeswijsheid, maar doorleefde ideeën en voorbeelden. Net als iedereen gaan we af en toe hard onderuit en hebben we onze ontwikkelpunten. We streven om onze Growth Mindset steeds verder te ontwikkelen, zowel in ons bedrijf als in ons persoonlijk leven. 

 

Benieuwd waar onze passie voor een bezield leven vandaan komt? Oprichter Adriaan neemt je graag mee naar een aantal jaar geleden; een periode waarin zijn burn-out hem een aantal lessen heeft geleerd: