De OntwikkelAcademie

Over ons

De OntwikkelAcademie is opgericht door Adriaan Verkerk en is uitgebreid met diverse coaches en trainers. Ze stellen zich graag aan je voor.

De mensen achter De OntwikkelAcademie

Leer ons beter kennen!

Adriaan Verkerk

Oprichter / Coach / Trainer

Adriaan Verkerk is coach, trainer en de oprichter van De OntwikkelAcademie. Hij houdt er enorm van om twintigers en dertigers te helpen in het vinden van de roeping voor hun leven. En om vanuit hun ziel te leven. Juist als je twintiger en dertiger bent komt er ontzettend veel op je af. Studeren, werken, huis kopen, kinderen etc. etc. En het is een tijd waarin je ook nog veel ‘van vroeger’ te verwerken hebt. Zelf heb ik ook veel gehad aan (professionele) begeleiding. En ik hoop jou ook te kunnen steunen in jouw proces.

Vanuit mijn hart en vanuit betrokkenheid, zonder oordeel en met enthousiasme wil ik er graag zijn voor jou. Ik wens iedereen geluk in het leven en plezier in werk! Dat is mijn uitgangspunt. Sinds 2005 ben ik Loopbaancoach en sinds 2015 Rouw- en Verliesbegeleider. Mezelf ontwikkelen is voor mij belangrijk en vanzelfsprekend. Ik volgde oa. de opleiding tot Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur Hoogendijk, Re-integratie coaching NCOI, Neuro Linguïstisch Programmeren, Rouw- en Verliesbegeleiding en Praktijkondersteuner Huisarts GGZ.

Frederike Boonzaaijer

Coach/Intervisiebegeleider/Trainer

Henneline van Eijk

Coach

Ik ben als coach verbonden aan De OntwikkelAcademie.

Met veel plezier en enthousiasme werk ik nu al weer 20 jaar met twintigers en dertigers. De ontwikkelingsfase en taken waar jullie voor staan vind ik heel interessant. Ik lever graag een bijdrage in jullie groei zodat je meer en meer op de plek komt die bij je past en het leven gaat leven dat goed voor jou persoonlijk is. Mijn motto komt van Anna Terruwe: “ Je mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw manier en op jouw tijd”. Dat is ook de wijze waarop ik mijn coaching vormgeef. Ik geef jou zelf de verantwoordelijkheid om op jouw eigen manier en tijd te worden wie je wilt zijn.

 

 

“It’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting.” 

– Paulo Coelho, The Alchemist

Onze waarden

Wat vinden we belangrijk en waar gaan we voor?

Ontwikkeling
Ons hart gaat sneller kloppen van herstel en groei van twitingers en dertigers, waardoor ze een bezield leven gaan leiden. Ook blijven we onszelf en de organisatie ook continu ontwikkelen en innoveren // en zijn wel dankbaar, maar zien ook altijd hoe het beter kan

Ontmoeting
We geloven enorm in de kracht van ontmoeting, verbinding en de zingeving die daardoor ontstaat. Als organisatie is persoonlijk contact erg belangrijk voor ons; we worden door anderen omschreven als toegankelijk en warm // en als niet klinisch en afstandelijk

Bezieling
Door ontwikkeling en ontmoeting stimuleren we twintigers en dertigers om een bezield leven te leiden, wat bestaat uit energie, liefde en vervulling. We zijn enthousiast over wat we doen en doen dat met passie // en niet omdat we een baan nodig hebben

"Practice what you preach"

Tot slot vinden we het heel belangrijk dat wij ook een voorbeeld zijn in ons eigen leven en zelf ook constant ontwikkelen en groeien. Dus je krijgt geen boekjeswijsheid, maar doorleefde ideeën en voorbeelden. Net als iedereen gaan we af en toe hard onderuit en hebben we onze ontwikkelpunten. We streven om onze Growth Mindset steeds verder te ontwikkelen, zowel in ons bedrijf als in ons persoonlijk leven. 

Benieuwd waar onze passie voor een bezield leven vandaan komt? Oprichter Adriaan neemt je graag mee naar een aantal jaar geleden; een periode waarin zijn burn-out hem een aantal lessen heeft geleerd:

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.