OntwikkelAcademie

OntwikkelAcademie

Algemene voorwaarden

Tekst

Artikel 1

Als je coaching wilt volgen of vragen hebt, neem dan gerust contact op met Eline via 0634422638 of vul het formulier op onze contact pagina. Eline neemt dan contact met je op om met je vraag te bespreken en om een afspraak met een (loopbaan)coach te maken.

Artikel 2

We vinden het ook belangrijk dat je een klik hebt met je loopbaancoach en dat het coachingsgesprek aansluit bij je verwachtingen. Tijdens het eerste coachingsgesprek maak je kennis met je coach. Ben je niet tevreden met je eerste coachingsgesprek? Dan krijg je je geld terug! We kunnen je dan in contact brengen met één van onze andere loopbaancoaches om je coaching eventueel voort te zetten.

Artikel 3

We zijn gespecialiseerd in loopbaancoaching: we coachen Young Professionals bij hun zoektocht naar een baan die ècht bij je past en die voldoening geeft. Ook kun je bij ons terecht om aan de slag te gaan met andere topics die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, zoals: je richting vinden, assertiviteit, zelfvertrouwen, perfectionisme, energie, burn-out voorkomen, zelfleiderschap en patronen doorbreken.

Artikel 4

We coachen vanuit de passie om Young Professionals te begeleiden naar een bezield leven. Financiële drijfveren staan bij ons laag in ons prioriteitenlijstje. Dit betekent dat jij als Young Professional centraal staat en dat we in onze coaching, de gespreksvoorbereiding en de communicatie de tijd voor je nemen en met je meedenken.

Artikel 5

Tijdens de coachingssessies gaan we gericht aan de slag met de specifieke (loopbaan)vraag die je hebt op de manier die bij jou past.Tijdens onze individuele coaching vormt het OntwikkelModel de leidraad en maken we gebruik van methodes als RET, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Oplossingsgerichte Coaching, Geweldloze Communicatie, Schematherapie, Acceptance and Commitment Therapie en het gedachtegoed van Brené Brown.

Artikel 6

Heel veel! We hebben dat hier voor je op een rijtje gezet.

Artikel 7

Onze coaches (m/v) zijn enthousiaste coaches met diverse achtergronden qua opleiding en werkervaring. Ze hebben jarenlange ervaring met het coachen van Young Professionals in Utrecht en omstreken. Lees hier meer over ons team. Je kunt natuurlijk altijd aangeven of je door een mannelijke of vrouwelijke coach gecoacht wil worden.

Artikel 8

We werken in het prachtige centrum van Utrecht: onze coachingsruimtes bevinden zich in ons pand aan de Nieuwegracht 25.

Artikel 9

We organiseren loopbaantraingen, waarin je met andere Young Professionals en onder leiding van een loopbaantrainer aan de slag gaat met de vragen: wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe zorg ik ervoor dat datgene wat ik wil en kan leidt tot een baan met voldoening en voldoende inkomen? De trainingen vinden plaats in ons pand aan de Nieuwegracht 25 te Utrecht.

Artikel 10

Je kunt je via onze eventpagina aanmelden voor onze trainingen.

Artikel 11

We bieden graag betaalbare coaching en houden hierbij rekening met je financiële situatie. We hebben dus diverse tarieven voor onze coaching. De coaching wordt maandelijks achteraf in rekening gebracht via een factuur.

 

Als je je aanmeldt voor onze trainingen, kun je direct in je aanmeldscherm betalen, bijvoorbeeld via iDeal.

Artikel 12

Fijn om te horen! Je kunt elk moment bij je loopbaancoach aangeven dat je (voorlopig) stopt met de coaching. We hanteren geen opzegtermijn; we houden er namelijk van je te coachen op momenten dat je het ècht nodig hebt. Mocht je later weer behoefte hebben aan een of meerdere coachingsgesprekken, dan kun je altijd weer contact met ons opnemen.

Heb je vragen over deze voorwaarden?